خیانت در امانت امری نکوهیده

خیانت در امانت چه از نظر اخلاقی و چه از نظر اعتقادات مذهبی امری نکوهیده و زشت است. خیانت در امانت در مقابل امانتداری و امین بودن است و در قانون اسلامی با عنوان جرم تلقی میشود. همانطور که میدانید پیامبر اکرم نزد مردم با عنوان امین و امانتدار معروف بوده است و مردم اشیای گرانبهای خود را به حضرت میسپردند تا از آن برایشان حفاظت و نگهداری کند. پیامبر در این امر همیشه امانتدار بودند و حتی اگر کفار چیزی را نزد او میسپردند از آن حفاظت کرده و آن مال را به آنان بازمیگرداند. امروز در مشاورین حقوقی دادارتل به این جرم اختصاص داده شده است.

جرم خیانت در امانت چیست

وکیل پایه یک مشاورین حقوقی دادارتل پاسخ میدهد: جرم با عنوان خیانت در امانت اولین بار در سال ۱۳۷۵ و با ماده ۶۷۴ قانون تعزیرات به تصویب رسید.

آنچه که جرم خیانت در امانت قانون اعلام میدارد این است که:

اگر اموال غیر منقول یا منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و شبیه آن که به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنا را بر این گذاشته اند که اشیای ذکر شده به صاحب آن بازگردانده شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، به ضرر مالکین یا متصرفین آنها را استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌محکوم میشود که میزان آن از شش ماه تا سه سال خواهد بود.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sione آسان بار بیت کوین تابلوسازی حروف برجسته تابلو کامپوزیت ساخت حروف چنلیوم کسب درآمد تور برتر ، تور لحظه آخری Brandon منسوجات چرمی رضوی